BEER BOB
 
 

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk geschenk? Dan wil ik graag mijn berenfamilie en mijzelf even aan u voorstellen.

Wij hebben een vriendelijke uitstraling en een hoog knuffelgehalte, maar wat ons zo persoonlijk maakt is dat u op onze voeten en fleecesweater een eigen tekst of logo kunt laten borduren. Hierdoor zij wij een leuk geschenk voor diverse speciale gebeurtenissen zoals geboortes, verjaardagen, bruiloften, jubelea, kerstmis, marketingacties en evenementen.

 
  Door het invullen van het bijgesloten formulier, kunt u de gewenste borduringstekst doorgeven. Als u dit formulier samen met de 2 afritsbare voeten naar ons toestuurt, krijgt u ze binnen 2 weken geborduurd en wel retour. U kunt hiervoor gebruik maken van de antwoordenveloppe.
Op elke voet kunt u een andere tekst laten borduren en eventueel uw bedrijfslogo op onze sweater. De maximale bedrukkingsbreedte is ongeveer 6 centimeter.

Zittend zij we 30 centimeter hoog.
Wilt u meer weten over mij en mijn familie, neemt u dan gerust contact op met HSG Relatiegeschenken.

Met vriendelijke berengroeten,

Beer Bob

 
     
Prinses Máxima en Prinses Amalia verlaten het Paleis op den Dam in Amsterdam. Een kinderjuffrouw draagt het kleine prinsesje naar de auto, terwijl Máxima zich ontfermt over Amalia's knuffelbeer (Beer Bob).