Rituals

Rituals maakt van alledaagse dingen weer een bijzondere belevenis. De unieke filosofie van dit welness merk is voor veel bedrijven een inspiratiebron bij het zoeken naar een verrassend en passend geschenk. Rituals sluit perfect aan bij een trend in veel organisaties: aandacht voor bewustwording, voor genieten en voor het veranderen van alledaagse zaken in bijzondere rituelen.

Present Gallery

Present Gallery is de unieke Kies-Uw-Cadeau formule van ProGifts. De ontvanger van de Present Gallery omslag, kan zelf een cadeau kiezen uit het uitgebreide cadeau assortiment. Door middel van het invullen en terugsturen van de cadeaucheque, ontvangt de afzender binnen 2-3 weken het cadeau thuis. Meer info

INsideOUT

De mooiste tijd is vrije tijd en daar levert INsideOUT graag een bijdrage aan! In deze Spring/Summer collectie vindt u een inspirerende selectie producten die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zo aan uw vrije tijd een nog aangenamere invulling kunnen geven.

Present Time

Surprise me! De dingen die ons laten lachen, de uitdaging die we dagelijks met onszelf aangaan, een houding, een stijl, een verwachting. Het zoeken naar het nieuwe, het frisse, het speciale. Het gevoel dat ons onderscheidt van anderen. De magie in de doos. Supertrendy Spring/Summer collectie van zeer in het oog springende producten.

Themabeelden

The art of casting... Het gevoel wat kunst uitstraalt is voor veel mensen niet te evenaren met een willekeurig ander product. Van oudsher is kunst als relatiegeschenk zeer boeiend om te krijgen maar ook om te geven. Laat uw waardering een "beeldende" weerspiegeling zijn uw bedrijf

Beer Bob

Eerdere generaties hadden hun geboortebordjes en -tegeltjes. Deze generatie heeft zijn geboortebeer! Een speciale beer, voor speciale mensen en speciale momenten.

CardiCard

Jaarlijks worden in Nederland en BelgiŽ duizenden mensen buiten het ziekenhuis
getroffen door een plotselinge hartstilstand. Ondanks dat 25% de personen van 18 jaar
en ouder een reanimatiecursus heeft gevolgd, heeft de praktijk uitgewezen dat bij het
reanimeren onzekerheid optreedt. Daarom is de CardiCard ontwikkeld! Meer info